X szabású esküvői ruhák
Molnár Zsuzsanna - esküvői,menyasszonyi és alkalmi ruhatervező

Az "X" szabás segít ellensúlyozni a test aránytalanságait: a vállak és a dekoltázs hangsúlyozásával szélesebbé tehetjük a vékony felsőtestet,ellenben
a kiszélesedő "A"vonalú szoknya a túl keskeny és a túl nagy csípőt is arányossá teszi. A fazon szélesre szabott dekoltázsokkal,a vállak oldalán futó vállpántokkal,vagy rövid buggyos ujjakkal jelenik meg.Ahhoz h az X szabás tökéletesen megmutatkozzon,a figyelmet szalagokkal,övvel,masnival díszvarrással a karcsú derékra kell irànyítani,így a tekintetek biztosan erre a részre fognak szegeződni. 

Hercegnő fazonú esküvői ruhák
Molnár Zsuzsanna - esküvői,menyasszonyi és alkalmi ruhatervező

A klasszikus romantikus menyasszonyi ruha mai napig az esküvők egyik legnagyobb sikere. Ez a fazon főleg magas karcsú hölgyeken mutatnak jól. Az alacsony vékony hölgyeknél megtörténhet,h a túl nagy ruha elnyomja az egyéniségüket. Ezt a problémát kiküszöbölhetik egy olyan ruhával aminek a felsőrésze hosszított szabású,és csak a csípőtől szélesedik ki a dús szoknyarész.

Empire fazonú esküvői ruhák
Molnár Zsuzsanna - esküvői,menyasszonyi és alkalmi ruhatervező

Ezt a típusú ruhát a magas és alacsony hölgyek részére is ajánlom, mert a mell alatti szabásvonalnak köszönhetően tökéletesen elrejtik a lábak valódi hosszát. Nem szükséges tökéletes alkat hozzá, hiszen a derékon és popsin lévő plusz kiló rejtve marad bizonyos határokig. A ruha felső része szűkre szabott, mell alatt, pedig lágyan omlik a földig. Ennek a ruhának a legnagyobb előnye, hogy a melleket kiemeli, nagyon szép dekoltázst kölcsönöz. Kismamáknak jó választás.

Godet-szabású esküvői ruhák
Molnár Zsuzsanna - esküvői,menyasszonyi és alkalmi ruhatervező

Ez a fazon maga az elegancia,kiemeli az alakot,szexi és csábító.Nőies,nagyvilági,dívákat idéző fazon.A modern és elegáns esküvők tökéletes kiegészítője. A ruha szabása előtérbe helyezi a derekat csípőt és a feneket,ezért olyan nőknek ajànlott akik arányos testfelépítésűek

Sellőfazonú esküvői ruhák
Molnár Zsuzsanna - esküvői,menyasszonyi és alkalmi ruhatervező

Ez a fazon tökéletes választás az olyan nők számára,akik imádják a szexi megjelenést.Érzéki,elegàns és nőies.A ruha szorosan követi a test vonalát,térdtől kiszélesedik és uszályban végződik.
A sellő fazont leginkább tökéletes alakkal megáldott hölgyeknek ajánlom.
Teltebb hölgyek is választhatjàk de csak akkor ha domborulataik arányosak!

A vonalú esküvői ruhafazon
Molnár Zsuzsanna - esküvői,menyasszonyi és alkalmi ruhatervező

Az"A"vonalú szabàs a deréktól vagy a csípőtől kezdődően szélesedik egészen az aljàig.Szűk felsőrésszel általában fűzővel kombinálva még szebb alakot kölcsönöz annak a menyasszonynak is,akin van néhány plussz kiló.Ez a ruhafazon a legjobb választás,vékonyabb felsőtesttel és erősebb csípővel és combbal megáldott hölgyek számára.Azoknak az aráknak ajànlom,akik elsősorban dekoltázsukat és derekukat szeretnék hagsúlyozni,de elrejtenék a feneküket és combjukat.

"Ha megáld minket az ég valamilyen tehetséggel, azt hiszem, bűn lenne nem élni vele. A tehetség felelősség. Természetes, hogy mindent megteszek, amit tudok, és segítek vele másoknak"

Esther Mars